Print this page
Friday, 23 March 2012 10:45

Napravite prezentaciju koja će ostaviti dojam

Slika preuzeta s:http://goo.gl/rXCSb Slika preuzeta s:http://goo.gl/rXCSb

 

Svakodnevno koristite prezentacije u nastavi, na poslu, na skupovima...Poznato vam je kako izraditi prezentaciju korištenjem MS Power Pointa, znate odabrati dizajn, ugraditi poveznice, slike, video zapise... 
No, jeste li znali da je Power Point kao sredstvo komunikacije između vas kao predavača i publike nerijetko korišten na pogrešan način? U koje sve zamke možete lagano "upasti" pri izradi vaše prezentacije? Koje su najčešće greške koji rade prezenteri korištenjem Power Pointa?
Drugi dio seminara biti će posvećen isključivo praktičnom radu, a na uzorku jedne "loše" prezentacije polaznici će vježbati naprednije mogućnosti, te prilagoditi prezentaciju svojim potrebama. Na ovom ćete seminaru naučiti kako samostalno izraditi kratku prezentaciju koja će prikovati pažnju vaše publike i koja će se dugo pamtiti. Pokazat ćemo vam i nove inovativne alate za izradu prezentacija i predstavljanje vaših ideja, te kako ćete planirati, organizirati i prezentirati informacije na najbolji mogući način, odabirom odgovarajućeg softvera. Također ćemo vas podučiti mogućnostima dijeljenja vaših prezentacija i svim prednostima takvog načina.

Predviđeno trajanje predavanja: dva sata

Jadranka Stojanovski