Print this page
Monday, 13 January 2014 13:29

Uzmi ili ostavi - razmjena knjiga u prostorijama Knjižnice IRB-a

Written by 

Poziv svim ruđerovcima - ljubiteljima knjiga i čitanja!

Za Božić ste na poklon dobili knjige koje su vam zapravo dosadne i želite ih se diskretno riješiti? Ne znate što biste s viškom knjiga koje su iskrsnule u velikom pospremanju stana? Tražite rođendanski poklon za prijatelja? Mi imamo rješenje! Knjižnica IRB-a ponovno organizira za djelatnike Instituta besplatnu razmjenu knjiga! Donesite na razmjenu knjige koje vam ne trebaju, ili samo udomite knjige koje vas zanimaju!

Kada i gdje: knjižnica u 1. krilu, 21.1. - 23.1. (utorak - četvrtak)

Primaju se i filmovi i popularno-znanstveni časopisi (National Geographic i sl.).

Sve što želite dati na razmjenu donesite u knjižnicu u 1. krilu prije razmjene, a prikupljeno ćemo izložiti kada razmjena počne. Ako ne stignete prije, donestite što imate na samu razmjenu.

Važna napomena: Moguće su sve kombinacije uzimanja/ostavljanja: samo uzmi, samo ostavi ili oboje! Dakle, nije obavezno donijeti nešto na razmjenu, može se i samo uzeti :-)

Sve namijenjeno razmjeni treba biti u dobrom stanju i poželjno novijeg datuma. Molimo da ne donosite časopise, zastarjelu stručnu literature i knjige u lošem stanju. Ukoliko knjige koje ste donijeli na razmjenu ne nađu novog vlasnika, možete ih uzeti natrag ili ostaviti. Nakon dva tjedna, Knjižnica će ostatak knjiga popisati i ponuditi na poklon drugim knjižnicama.

Veselimo se vašem dolasku u što većem broju!

Last modified on Monday, 13 January 2014 13:52