Print this page
Monday, 11 January 2016 15:43

Ima li nade za knjižnice?

Written by 
TedxKoprivnicaLibrary TedxKoprivnicaLibrary TedxKoprivnicaLibrary

Kolega knjižničar Petar Lukačić, voditelj Odjela za odrasle u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ u Koprivnici nastupio je na Tedx-Osijek predavanju.

U svome zanimljivom izlaganju je pokušao dati odgovor na pitanje Ima li nade za knjižnice?. No, isto tako nam je predstavio svoju knjižnicu i upoznao nas sa zanimljivim novitetima koji su dio prakse te knjižnice.

Posudba tableta, besplatne članarine za Koprivničance te aktivnost na raznim poljima su samo neke od stvari koje ovu knjižnicu stavljaju na sam vrh dobre prakse u Hrvatskoj. Posebno mjesto u bogatom izboru javnih događanja sigurno ima TedxLibraryKoprivnica koji se održava od 2013. godine, a svaki puta privlači sve više publike. Organizatori vjeruju da se u malom gradu kao što je Koprivnica mogu uspješno širiti velike ideje, a nadaju se da će budući govornici i njihove ideje inspirirati posjetitelje događanja te da će ih potaknuti na razmišljanje i djelovanje.

A kako je duhoviti govornik uspio povezati knjižnice s "Ratovima zvijezda" te kako ih vidi u bližoj i daljoj budućnosti, pogledajete u videu.

Last modified on Monday, 11 January 2016 16:19