Print this page
Wednesday, 11 May 2016 10:55

Otvoreni dan IRB-a

Written by 

Pozivamo te na Otvoreni dan IRB-a jer smo i ove godine pripremili bogati program interaktivnih radionica, pokusa i predavanja u festivalskom ozračju na temu ''Što sad znanost ima s tim?''

Uključi se u znanstvenu avanturu na IRB-u u subotu 14.5.2016. od 10h do 17h u Bijeničkoj 54. Postani znalac i zabavi se uz biohakere, solarne automobile, nauči kako krotiti vodik i sprijatelji se s fotonima! Ulaz je besplatan! Dođi na 'Ruđer' i uloži u svoje znanje bar na jedan dan jer znanje je vrijedno! Izaberi nešto što zanima, jer smo pripremili 13 istraživačkih postaja koje smo smjestili u laboratorijima na livadama, pod šatorima ili u tajnovitim zgradama Instituta, gdje će se moći sudjelovati u interaktivnim pokusima i predavanjima te pronaći odgovore na zagonetke suvremene medicine i molekularne biologije koje skrivaju naši geni, saznati kako skladištiti vodik, prikupljati dokaze i zaviriti u svijet CSI-a, istraživati nanomaterijale i sprijateljiti se s fotonima! Pored toga, i ove godine ugostit ćemo prijatelje popularizatore znanosti.

Također, i ove godine zahvaljujući našim vjernim sponzorima i partnerima pripremamo i brojna druga iznenađenja i nagrade!

Program je prilagođen svim uzrastima!

 

Last modified on Wednesday, 11 May 2016 13:18