Print this page
Friday, 01 July 2016 12:55

'More knjiga' na Zrinjevcu

Written by 

U tijeku je hvale vrijedna književno-zabavna manifestacija 'More knjiga', koja će trajati do 6. srpnja. Popularni središnji gradski park Zrinjevac postao je plaža na kojoj posjetitelji od 10 do 23 sata mogu uživati ne samo u neobičnom mjestu za čitanje svojeg omiljenog naslova, već im se nudi bogata gastronomska ponuda i ostali popratni sadržaji. Tako na Zrinjevcu možemo naći pješčanu plažu, ležaljke, suncobrane i pregršt knjiga uz pratnju ugodne glazbe.

Svakog dana od 17 do 20 sati održava se Book&Cocktail Happy Hour, koji će donositi dašak tropske atmosfere uz koktele nazvane po svjetskim bestselerima te knjige po posebnim cijenama.
U subotu uvečer održat će Surf&Book Party gdje će mladi zagrebački umjetnici svoju viziju užitka čitanja i svijeta knjiga prenijeti na surf daske. Osim čitanja na zagrebačkoj plaži, posjetitelji će moći samostalno ukrasiti bilježnice ili platnene torbe zabavnim, ljetnim i književnim motivima u Lumenovom kreativnom kutku, a za one malo hrabrije pripremljene su posebne književne tetovaže.
Organizator ovog događanja je izdavačka kuća Lumen.


'More knjiga' na Facebook-u.

Last modified on Friday, 01 July 2016 13:07