Print this page
Wednesday, 06 July 2016 13:39

OpenAIRE webinar “How to write a Data Management Plan”

Written by 

Partneri ste na projektu iz programa Obzor 2020 koji je dio pilot projekta otvorenih istraživačkih podataka (engl. Open Research Data Pilot)? Još uvijek niste suradnik na Obzor 2020 projektima, ali vas zanima kako bolje organizirati, opisati i čuvati istraživačke podatke? Znate li što je plan upravljanja istraživačkim podacima (engl. Data Management Plan) i kako ga napraviti? Zašto je to važno za vaš istraživački rad, ali i za prijavljivanje budućih projekata?

Odgovore na navedena pitanja možete dobiti od Sarah Jones i Marjana Grootveld u webinaru "How to write a Data Management Plan", u kojem će objasniti kakvo upravljanje podacima Obzor 2020 očekuje od istraživača.

Webinar za srijedu 7. 7. U 11 sati je već popunjen, no postoji još slobodnih mjesta u terminu 14.7.2016. za koji se možete registrirati se putem online formulara. Sudjelovanje na webinaru je besplatno.

Ako se želite prethodno malo uputiti u tematiku koja će biti obrađivana na webinaru, svakako pogledajte webinar: "Research Data Management: An introductory Webinar from OpenAIRE and EUDAT"

Ciljana publika: istraživači, knjižničari i voditelji projekata

Last modified on Friday, 08 July 2016 11:11