Print this page
Wednesday, 10 August 2016 09:32

Zašto su knjižnice važne

Written by 

U ljetnom tonu, poput raznih modnih časopisa, i mi prenosimo štivo koje možete čitati preko vaših računala, pametnih telefone ili tableta. Naime, radi se o članku koji će vam na zabavan i poučan način, kroz grafike, prikazati 18 razloga zašto su knjižnice važne za vas te kako možete profitirati koristeći njihove usluge.

Ovaj zanimljiv članak nam donosi portal Ebook Friendly, namijenjen ljubiteljima elektroničke knjige, a na njemu možete potražiti sve vijesti, savjete, aktualne ponude te zabavne i zanimljive informacije vezane za e-knjigu.
Kako vam ne bismo pokvarili čitanje navesti ćemo samo neke od 18 točaka. U ovom članku ćete saznati koje sve usluge može pružiti vaša lokalna knjižnica, koja je uloga knjižnice u 21 stoljeću, na koji način možete pomoći i doprinijeti boljem radu vaše knjižnice, potražiti odgovor na pitanje kako se knjižnice nose s digitalnom revolucijom...
Sve u svemu, vrlo zanimljiv ilustriran članak koji će vas na razbibrižan način upoznati sa svim izazovima i postignućima knjižnica u 21 stoljeću.
Članak u cijelosti možete pročitati ovdje.

Last modified on Wednesday, 10 August 2016 10:16