Print this page
Wednesday, 14 September 2016 12:40

UZMI ILI OSTAVI - JESENSKA RAZMJENA KNJIGA!

Written by 

Pretpostavit ćemo da ste vrijeme između plivanja i spavanja na plaži, osim kavama i pokojom pivom, ispunjavali gutajući razne žanrove literature i filma. Police su vam trenutno prepune zanimljivih knjiga, no ipak razmišljate kako vam sve te nagomilane stvari zapravo ne trebaju. Brisati prašinu poprilična je tlaka + nemate ideju kako napraviti mjesta za sve što si još želite.

Dodatni kvadrati, nažalost, ne rastu besplatno, ali uz našu i vašu pomoć, raščistiti se može!

 

I zato pozivamo djelatnike IRB-a da, umjesto da gomilamo ili kupujemo…

…DONESEMO VIŠKOVE NA JOŠ JEDNU SENZACIONALNU, VAMA NAJDRAŽU, RAZMJENU KNJIGA KNJIŽNICE CENTRA ZA ZNANSTVENE INFORMACIJE!!

Ako nemate što za donijeti, a želite začiniti svoj život novom knjigom, dobrodošli ste si i samo izabrati nešto od ponuđenoga! J

UZMI ILI OSTAVI održat će se od 20. do 23.9.2016. (utorak-petak) u knjižnici krila Ivana Supeka (1. krilo), a počinje u utorak u podne (12h). Stvari koje želite pokloniti možete donijeti i prije razmjene u knjižnicu u 1. krilu, a dobrodošli ste i sami ih izložiti kad razmjena počne. Molimo da ne donosite časopise i zastarjelu stručnu literaturu. Poželjno je da su stvari koje donesete u dobrom stanju.

Veselimo se vašem dolasku u što većem broju! :-)

Last modified on Wednesday, 14 September 2016 15:44