Print this page
Saturday, 06 March 2021 11:59

Održane online radionice za CROSBI administratore 4. i 5. ožujka 2021.

Written by 

U suradnji s Odjelom za analitiku i statistiku Agencije za znanost i visoko obrazovanje, Centar za znanstvene informacije je održao dvije online radionice (webinara) za administratore podataka u bibliografiji CROSBI. Zbog aktualne epidemiološke situacije, radionice su održane u virtualnom okruženju.

U četvrtak, 4. ožujka, održana je radionica za administratore s visokih učilišta koja koji će uskoro prolaziti kroz proces reakreditacije. Novoimenovanim administratorima u okviru radionice dodijeljene su ovlasti kako bi se kroz praktični rad upoznali s dosadašnjim i novim funkcionalnostima CROSBI-ja, kao što su unos i izmjena podataka te izrada izvještaja iz sustava za potrebe reakreditacijskog postupka.

Radionica u petak, 5. ožujka, bila je namijenjena do sada imenovanim administratorima kako bi ih se upoznalo s promjenama i unaprijeđenim funkcionalnostima u CROSBI-ju, a sudjelovale su 74 osobe s 55 ustanova.

crosbi2

Prezentacije s webinara možete pronaći na stranicama Agencije za znanost i visoko obrazovanje: https://www.azvo.hr/hr/radionice/odrzane-radionice

Last modified on Saturday, 06 March 2021 12:59