Ispiši ovu stranicu

Marina Mayer

Nabava i obrada periodike, održavanje pojedinih web stranica, organizacija kolokvija CZI-ja, izrada citatnih potvrda, administriranje CROSBI-ja, Fulira, Baze projekata RH, Šestara
tel. 4561-195 (interni 1676)
e-mail: marina.mayer[at]irb.hr
soba 230 (V. krilo, I. kat)

marinaMarina je u Centru za znanstvene informacije IRB-a od 2003. Na Filozofskom fakultetu u Zagrebu ogrebla se za diplome profesora povijesti i geografije te diplomiranog bibliotekara. Trenutno radi na nabavi i evidenciji časopisa. Osim toga, izrađuje i održava pojedine web stranice Centra za znanstvene informacije, organizira kolokvije Centra, sudjeluje u izdavanju Godišnjeg izvještaja Instituta Ruđer Bošković, po potrebi radi revizije i pretraži pokoju bazu podataka… (Katica za sve). Sudjeluje u radu Centra za online baze podataka. Povremeno se voli upustiti u organiziranje konferencija i sličnih veselih masovnih događanja. U prosincu organizira poznati blagdanski domjenak Centra za znanstvene informacije (poneki preskoči). Kad bude Božić objesi kuglicu na svoja vrata. Kad bude nečega u frižideru zove nas da pojedemo. Marina je jako duhovita i uvijek nas razvedri i nasmije.

 

Suvereno vlada hrvatskim, slovenskim i engleskim jezikom, suvislo (valjda) njemačkim, u napadajima inspiracije ruskim, a u kriznim situacijama slovka talijanski i francuski.

Živi u Zagrebu. Voli putovanja i planinarenje. Voli fotografirati i radi sjajne fotke. Vozi auto bez sudaranja. Čita stripove. Gomila knjige koje ne stigne pročitati. Sakuplja sličice “Životinjsko carstvo”, salvete, zemljopisne karte i planove gradova. U kući sama mijenja žarulje, zabija čavle (nikad se ne lupi čekićem po prstu kao kolega Macan), farba zidove i sl. Kuha fine juhe. Voli jesti i puno spavati. Ne da se nagovoriti da skače padobranom.