Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 21 Listopad 2015 12:13

Nagradna igraaa…! Gospo’n FULIR nagrađuje!

Napisao 
Nagradna igra Nagradna igra

Dragi djelatnici IRB-a,
pozivamo vas da nam se pridružite u obilježavanju Međunarodnog tjedna otvorenog pristupa (19.-25. listopada 2015.)! Knjižnica je za vas pripremila mnoštvo korisnih informacija koje ćemo u narednom periodu dijeliti s vama putem raznih medija. No, ulogu domaćina smo prepustili našem Gospo’nu FULIR-u koji za vas organizira nagradnu igru s ukusnim nagradama proizvodnje OPG “Knjižnica IRB-a”! :-)

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je da do 30. listopada 2015. pohranite u FULIR (institucijski repozitorij IRB-a) najmanje jedan cjeloviti tekst svojeg znanstvenog, stručnog ili popularnog rada i/ili prezentaciju sa skupa. Svakim novim unosom povećavate vjerojatnost osvajanja neke od nagrada jer svi uneseni radovi ulaze u bubanj, tj. kutiju za izvlačenje dobitnika. Izvlačenje sretnih dobitnika bit će javno-privatno (slobodno nam se pridružite!) i održat će se u Knjižnici 1. krila u ponedjeljak, 2.11.2015. u 13:00 sati.

Iz slasnog fonda nagrada izdvajamo:
teglica Open Ajvara - porijeklo: Međimurje
butelja Open Vina - porijeklo: Sv. Ivan Zelina
boca Open Bazge - porijeklo: Hrvatsko zagorje
teglica Open Pekmeza (Kupina) - porijeklo: Međimurje
Open Šalice
Naš OPG “Knjižnica IRB-a” i dalje marljivo radi pa se do datuma izvlačenja fond nagrada možda i proširi! :-)

Bez FULIRANJA! Nagrade zaista postoje. I kutija za izvlačenje. Upišite svoje radove još danas, do 30.10. svakako, a i nakon toga obavezno!

Tko FULIR-a, profitira!

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 21 Listopad 2015 13:22