Ispiši ovu stranicu
Utorak, 17 Svibanj 2016 09:19

Posjetite drugi Zagreb Book Festival!

Napisao 
Zagreb Book Festival Zagreb Book Festival http://www.zgbookfest.hr/

Zagreb Book Festival jučer je po drugi puta otvorio svoja vrata ljubiteljima kulture i umjetnosti. Nakon vrlo uspješnog prošlogodišnjeg debitiranja, ovogodišnji program jamči odličnu zabavu i vrijedna iskustva.

Festival traje sedam dana, od 16. do 22. svibnja, a smjestio se u prostor Muzeja za umjetnost i obrt, time ilustriravši i fizičkim smještajem svoju interdisciplinarnost i raznolikost programa koji nudi dobre knjige, zanimljive goste, glazbu i film, uz još mnogo toga. ZBF broji više od 40 događanja, od sadržaja za ljubitelje gastronomije do kreativnih radionica za najmlađe. Ovogodišnji lajtmotiv i zemlja partner je Irska, zbog čega je jučerašnje otvorenje obilježeno irskim plesom, a neki od gostiju su Sebastian Barry, John Connolly, David Park i Eoin Colfer, uz domaća imena poput  Daše Drnić, Jasne Horvat, Ede Popovića, jedne od organizatora festivala Ivane Bodrožić te mnoge druge. Cijeli program preuzmite u prilogu ili potražite na stranicama festivala, a slike s otvorenja te utiske s programa možete pronaći na Facebooku ZBF-a.

Svm ljubiteljima kulture i umjetnosti toplo preporučamo, pronađite nešto za sebe u ovom bogatom programu i u idućih nekoliko dana posjetite ZBF!

Poslijednja izmjena dana Petak, 03 Lipanj 2016 13:04