Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 19 Svibanj 2016 08:27

Knjiga za van 2.0

Napisao 
Knjiga za van 2.0 Preuzeto sa: Knjiga za van 2.0

Na Trgu Marka Marulića u petak, 20. svibnja od 17 do 20 sati će se održati druga po redu Knjiga za van i ujedno predstaviti 15. izdanje Festivala europske kratke priče.

Festival je i ove godine zamišljen tako da posjetitelji dođu s knjigom koju trenutno čitaju, sami, s prijateljima, ponesu dekicu. Mogu se podružiti s istomišljenicima, upoznati neke od hrvatskih pisaca I otkriju s kojim su knjigama oni došli na Knjigu za van, sve kroz opušteno i neformalno druženje, sjedeći na travi i čitajući.

Male gradske trenutke koje dijelimo s knjigama i čitanje na otvorenom ove će godine programom Knjiga za van 2.0. promovirati Festival europske kratke priče, već 15 godina jedinstveno mjesto čitanja i razgovora, mjesto gdje priče, autori i čitatelji jedni drugima izlaze ususret.

Oni koji žele mogu se u 18 sati pridružiti kvizu o književnosti i FEKP-u koji će voditi novinar, scenarist i kratkopričaš Andrija Škare. Na kviz se može prijaviti tim od maksimalno četvero članova.

Festival europske kratke priče održat će se od 29. svibnja do 3. lipnja u Zagrebu i Osijeku, a posjetit će ga tridesetak vrhunskih kratkopričaša.

Knjiga za van 2.0 na Facebook-u

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 19 Svibanj 2016 09:47