Ispiši ovu stranicu
Utorak, 25 Siječanj 2022 10:10

Online radionice (Oxford University Press i Wiley)

Napisao 

Tijekom siječnja 2022. izdavači Oxford University Press i Wiley će organizirati niz online radionica koje će obrađivati temu objavljivanja u znanstvenim časopisima te će biti predstavljene i pojedine zbirke znanstvenih časopisa u određenim znanstvenim područjima.

How to get published in an Academic Journal (Wiley)

Radionica će obuhvatiti sljedeće teme: kako pronaći i odabrati odgovarajući časopis za objavu članka, recenzijski postupak, promoviranje rada nakon objave, te objavljivanje na engleskom jeziku za neizvorne govornike.

Datum i vrijeme održavanja: srijeda, 26. siječnja 2022., 15.30 – 16.30 I Prijava


Introduction to Publishing with OUP Journals (Oxford University Press)


Ova radionica donosi informacije o fazama objavljivanja fokusirajući se na: pripremu prije pisanja članka, slanje, objavljivanje i promoviranje članka.

Datum i vrijeme održavanja: srijeda, 26. siječnja 2022., 11.00 – 12.00 I Prijava


Oxford Art Online and Oxford Music Online (Oxford University Press)

Grove Art Online je enciklopedija umjetnosti koja obuhvaća zapadne i ne-zapadne umjetnosti. Sadrži članke o raznim temama od fovizma do Fride Khalo, bibliografije za daljnji istraživački rad, i tisuće pretraživih slika.
Benezit Dictionary of Artists je sveobuhvatan i konačan izvor biografija umjetnika.
Groove Music Online je vodeći online izvor za istraživanje o glazbi, sveobuhvatni zbornik glazbenih stipendija koji sadrži nove i ažurirane članke i bibliografije dostupne isključivo online.

Datum i vrijeme održavanja: četvrtak, 27. siječnja 2022., 11.00 – 12.00 I Prijava

Oxford English Dictionary (Oxford University Press)

Oxford English Dictionary je široko priznati rječnik koji sadrži značenje, povijest i izgovor više od 600 000 riječi s engleskog govornog područja. Rječnik prati povijest engleskog jezika kroz 3 milijuna citata iz klasične književnosti i časopisa, filmskih scenarija i kuharica. Ažuriranje rječnika provodi se u redovitim intervalima.

Datum i vrijeme održavanja: petak, 28. siječnja 2022., 11.00 – 12.00 I Prijava

Više informacija o radionicama možete pronaći na Portalu e-izvori.

Poslijednja izmjena dana Utorak, 25 Siječanj 2022 10:30