Ispiši ovu stranicu
Petak, 12 Veljača 2010 15:06

Tko je tko u hrvatskoj znanosti

Napisao 
Tko je tko Tko je tko

Tražite li suradnika na projektu? Zanima vas biografija i bibliografija nekog hrvatskog znanstvenika? Ili možda obrazovanje? Osvojene nagrade i priznanja? Radno iskustvo i trenutno zaposlenje?

Tražite kolegu srodnih znanstvenih interesa? Zanima vas tko je ekspert unutar nekog uskog znanstvenog područja? Ne znate gdje pronaći te informacije?! A jeste li čuli za projekt Knjižnice IRB-a pod nazivom “TKO JE TKO U HRVATSKOJ ZNANOSTI“?Spomenuti projekt je pokrenut 2001. godine uz financijsku potporu MZOŠ-a s ciljem da se na jednom mjestu objedine podaci o aktivnim hrvatskim znanstvenicima. “Tko je tko u hrvatskoj znanosti” nastoji promovirati hrvatske znanstvenike u zemlji i inozemstvu te poboljšati komunikaciju i razmjenu informacija među znanstvenicima. Baza podataka trenutno sadrži informacije o preko 6.000 hrvatskih znanstvenika u Hrvatskoj i svijetu. Inicijalni unos podataka obavili su administratori sustava, a sami znanstvenici dobiju korisničko ime i lozinku s kojima se mogu prijaviti u sustav i redovito osvježavati podatke o sebi i svojim aktivnostima.

Ukoliko se bavite znanošću i željeli biste biti zastupljeni u ovoj bazi podataka hrvatskih znanstvenika, a to još niste, dovoljno je poslati mail na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript i zatražiti otvaranje novog korisničkog računa te će vam ga administratori sustava otvoriti i javiti vam korisničke podatke za prijavu. A ukoliko ste već zastupljeni u bazi podataka i željeli biste samo osvježiti podatke o svojim najnovijim aktivnostima, a zaboravili ste korisničke podatke prijavu, isto se tako javite administratorima sustava te će vam oni bitidostavljeni.

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 04 Listopad 2010 15:10